کمر درد / گردن درد

بازتوانی و توانبخشی درد بازتوانی و توانبخشی درد
یکی از دلایل که موجب می شود بیشتر کارمندان غیبت کنند و نتوانند سر کارخود حاضر شوند وجود دردهای عضلانی-اسکلتی می باشد که عده بسیار زیادی را روزانه در سطح دنیا به خود درگیر کرده است. علاوه بر هزینه های درمان که به فرد و سیستم تحمیل می شود، مسائل مختلف دیگری نظیر نارضایتی ارباب و رجوع، طول عمر کاری کم، استهلاک، مسائل روانشناختی و ... را موجب می شود. امروزه تیم متخصصین پزشکی و همچنین شرکت های بیمه و
ادامه مطلب
رادیکولوپاتی گردن رادیکولوپاتی گردن
رادیکولوپاتی گردن عبارت است از درد بازو و گردن به دلیل درگیری ریشه‌های عصبی. علائم آن عبارتند از درد، بی‌حسی یا ضعف بازو.
ادامه مطلب
جابه‌جایی و سرخوردگی مهره‌های کمر جابه‌جایی و سرخوردگی مهره‌های کمر
عارضه ی سرخوردگی مهره کمر،که مهره‌های پایین‌تر (استخوان‌های ستون فقرات) را درگیر می‌کند. در این بیماری، یکی از مهره‌های پایین کمر بر روی استخوانی که مستقیماً در زیر آن قرار دارد، لغزیده و سر می‌خورد. سرخوردن مهره کمر یک بیماری دردناک است، اما در اغلب موارد قابل درمان می‌باشد.
ادامه مطلب
مشکلات مفصل خاجی خاصره‌ای یا ساکروایلیاک مشکلات مفصل خاجی خاصره‌ای یا ساکروایلیاک
مفصل خاجی خاصره‌ای یا ساکروایلیاک (به انگلیسی: Sacroiliac joint) مفصلی است که از اتصال سطح مفصلی استخوان خاجی که در سطح طرفی آن واقع شده با سطح مفصلی ایلیوم از استخوان هیپ (بی نام) به وجود می‌آید.
ادامه مطلب
اسپوندیلوز گردن‌ اسپوندیلوز گردن‌
اسپوندیلوز گردن واژه ای کلی برای بیان آرتروز مرتبط با سن در دیسک های ستون فقرات گردنی است. با افزایش سن، دیسک ها دهیدراته (بی آب) شده و کوچک می گردند و علائم آرتروز توسعه پیدا می کند که شامل برامدگی های استخوانی در امتداد لبه های استخوان هاست که به آنها اسپورهای استخوانی می گویند.
ادامه مطلب
علائم اسپوندیلوزیس گردنی و راه های تشخیص و درمان آن  علائم اسپوندیلوزیس گردنی و راه های تشخیص و درمان آن
اسپوندیلوزیس تغییراتی است که در اثر ساییدگی و تخریب ستون فقرات بوجود می آید.
به آن استئوآرتریت گردن هم می گویند.
ادامه مطلب
التهاب مفصل ساکروایلیاک چیست؟ التهاب مفصل ساکروایلیاک چیست؟
نقص عملکرد مفصل ساکروایلیاک به عنوان یکی از دلایل درد پایین کمر و یا پا شناخته می‌شود. در این حالت درد پا می‌تواند بسیار مشکل‌ساز بوده و شبیه به درد سیاتیک یا درد ناشی از بیرون‌زدگی دیسک کمر احساس شود.
ادامه مطلب
درفتگی یا لقی مهره ها چیست؟ درفتگی یا لقی مهره ها چیست؟
دررفتگی یا لقی مهره کمری شرایطی است که طی آن یکی از مهره‌های ستون فقرات بر روی مهره دیگر بلغزد. این اتفاق معمولا در مهره‌های پایینی کمر رخ می‌دهد.در بعضی موارد، این حادثه ممکن است سبب فشردگی نخاع و ریشه‌های عصبی شده که پیامد آن درد در پشت، بی‌حسی یا ضعف در پاها خواهد بود.
ادامه مطلب
در رفتگی دنبالچه در رفتگی دنبالچه
دررفتگی استخوان دنبالچه امکانپذیر ولی نادر است. بسیاری از مواردی که در رادیوگرافی لگن دررفتگی دنبالچه تفسیر میشوند چیزی جز شکل طبیعی ولی کمی خمیده به جلوی دنبالچه نیست.
در مواردی ممکن است بدنبال ضربه شدید و یا زمین خوردن روی باسن، فرد دچار دررفتگی دنبالچه و یا به عبارت دیگر دررفتگی مفصل بین دنبالچه و استخوان خاجی یا ساکروم شود.
ادامه مطلب
درد دنبالچه درد دنبالچه
علت بسیاری از دردهای دنبالچه نامعلوم است،این دردها ممکن است به علت زمین خوردن،ضربه دیدن،و یا تحرک زیاد دنبالچه بوده باشد.
به علت متفاوت بودن شکل استخوان بندی لگن بانوان و آقایان این عارضه بیشتر در بانوان شیوع پیدا میکند.
ادامه مطلب
دردهای سیاتیکی دردهای سیاتیکی
عصب سیاتیک بزرگترین عصب در بدن است که از قسمت پایینی کمر تا پشت هر دو پا کشیده میشود.
سیاتیک به کمر دردی گفته میشود که به دلیلی مشکل عصب سیاتیک بوجود می آید.
هنگامی که چیزی به این عصب صدمه بزند یا فشار بر آن وارد شود سبب کمر درد میشود و تا قسمت پایینی باسن،پشت ران پا ادامه دارد.
البته خوشبختانه 90 درصد این دردها بدون عمل جراحی قابل بهبود اند.
ادامه مطلب
دیسکوپاتی دیسکوپاتی
دیسکوپاتی معمول ترین بیماری ناحیه ی ستون فقرات نخاع و عصبهای نخاع میباشد.
ممکن است دیسکوپاتی در هر بخش از ستون فقرات بوجود بیاید اما این عارضه بیشتر در نواحی کمر و گردن است .
ادامه مطلب
سندرم پیریفورمیس سندرم پیریفورمیس
سندرم پیریفورمیس بیماری است که درآن بعلت اسپاسم یا سفت شدن عضله ی پیریفورمیس دردناشی از اسپاسم به ناحیه ی کمر و پشت ران منتشر میشود و این انتشار درد باعث احساس آزردگی و ناراحتی در ناحیه باسن میشود که این بیماری در زنان 6 برابر مردان است و حدود 6 درصد افرادی که برایشان تشخیص درد سیاتیکی داده میشود مبتلا به سندرم پیریفورمیس هستند.
ادامه مطلب
دیسک گردن دیسک گردن
ستون فقرات گردن از استخوان های متعددی بنام مهره تشکیل شده است که هریک از آنها توسط صفحاتی بنام دیسک از یکدیگر جدا شده اند که به این صفحات دیسک گردن نیز گفنه میشود.ماده نرم ژلاتینی مانندی با قابلیت تغییر شکل در بین این صفحات قرار دارد که در اثر پارگی دیسک این ماده ی ژلاتینی بیرون میزند و درد شدید و عارضه ی دیسک گردن را به همراه دارد.
ادامه مطلب
دیسک کمر دیسک کمر
اگر شما هم به مشکل کمر درد های شدید مبتلا هستید با مراجعه به پزشک متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات و متخصص فیزیولوژی ابتدا علت کمر دردهای مکرر خود را بررسی کنید سپس با ورزش هایی که جنبه ی درمان نیز دارند آن را درمان کنید.
ادامه مطلب
ورزش درمانی گردن درد ورزش درمانی گردن درد
بیرون زدگی و پارگی دیسک بیماری نسبتا شایعی می باشد، اما خبر خوب اینکه با انجام ورزش های گردن درد ، در درمان آسیب های گردن نیاز کم به جراحی و درمان بدون جراحی اکثر بیماران مقدور می باشد. از جمله این درمان ها فیزیوتراپی دیسک کمر، ورزش کمر، فیزیوتراپی دیسک گردن و حرکات اصلاحی و ورزش دیسک گردن می باشد.
ادامه مطلب

طراحی و برنامه نویسی توسط دپارتمان انفورماتیک شرکت بین المللی رکسان