دردهای سیاتیکی

عصب سیاتیک بزرگترین عصب در بدن است که از قسمت پایینی کمر تا پشت هر دو پا کشیده میشود.
سیاتیک به کمر دردی گفته میشود که به دلیلی مشکل عصب سیاتیک بوجود می آید.
هنگامی که چیزی به این عصب صدمه بزند یا فشار بر آن وارد شود سبب کمر درد میشود و تا قسمت پایینی باسن،پشت ران پا ادامه دارد.
البته خوشبختانه 90 درصد این دردها بدون عمل جراحی قابل بهبود اند.
این درد گاهی مانند گرفتگی عضله ی پا ممکن است تا چند روز ادامه یابد که رایج ترین نشانه ی سیاتیک درد در قسمت پایینی کمر،باسن،نشیمنگاه و پشت ران است البته درد معمولا در یکی از پاها بروز میکند. در بعضی موارد این امکان وجود دارد که پا بی حس یا ضعیف شود.
درد عصب سیاتیکی عوامل مختلفی دارد: زنان در هنگام حاملگی احتمال بیشتری برای این درد دارند،همچنین افراد بین 30 تا 50 سال،اما یکی از مهم ترین و رایج ترین علل دردهای این عصب بیرون زدگی دیسک است. در واقع دیسک ها مانند بالشتک هایی بین مهره های ستون فقرات هستند که این دیسک ها با بالا رفتن سن ضعیف تر و التبه آسیپ پذیر تر میشوند .
یکی دیگر از دلایل درد عصب سیاتیک تنگی مجرای نخاع میتواند باشد که به عصب سیاتیک فشار وارد میکند.
سندروم پیریفورمیس نیز میتواند یکی از علل دردهای سیاتیکی باشد. پیریفورمیس یک عضله در داخل استخوان لگن است، این عضله آخرین مهره ی کمر را به بالای استخوان ران وصل میکند. اگر این عضله دچار گرفتگی شود ممکن است بر عصب سیاتیک فشار وارد کند و سبب درد شود.


درمان در سی وان:
مجموعه سی وان زیر نظر دکتر حمزه اکبری،دکتری تخصصی فیزیولوژی ورزشی آماده ی رائه ی خدمات با مجرب ترین کادر به شما دوستان عزیز است.
رسالت ما در این مجموعه پیشگیری از دردهای شما و آموزش صحیح روش زندگی و افزایش تحرک بدنی برای جلوگیری از انواع درد ها و داشتن زندگی بهتر است.
با ما همراه باشید.

طراحی و برنامه نویسی توسط دپارتمان انفورماتیک شرکت بین المللی رکسان