لوردوزیس(گودی کمر)

لوردوز یا گودی کمر به معنی افزایش تقعر ستون مهره ها به سمت جلو و در نتیجه بیرون آمدن شکم و عقب رفتن و برجسته شدن باسن را به همراه دارد که موجب درد در ناحیه کمر میشود.
اگر ستون مهره ها را از جلو نگاه کنیم مهره ها در یک خط صاف و عمود قرار گرفته اند ولی اگر از کنار به ستون فقرات نگاه کنیم میبینیم که مهره های گردنی و سینه ای و کمری قوس هایی را ایجاد کرده اند که قوس حاصل از مهره های سینه ای به سمت عقب تحدب دارد و مهره های گردنی و کمری طوری قرار میگیرند که تحدب آنها به سمت جلو است.
که این قوس ها تا یک حد معینی طبیعی است اما اگر بیش از حد باشد موجب درد در ناحیه کمر و احساس خستگی میشود.

علت ایجاد گودی کمر
- ضعف عضلات کمر و شکم
- بزرگ شدن شکم باعث تقویت لوردوزیس میشود
- به هر علتی که فرد نتواند ران پای خود را صاف نگه دارد مثلا در اثر دررفتگی دوطرفه مفصل ران در هنگام ایستادن لگن مجبور میشود به سمت جلو بچرخد و درنتیجه لوردوز کمر افزایش میابد.
- کیفوز مهره های کمری باعث میشود فرد برای حفظ تعادل خویش لوردوز کمری را زیاد کند
- فلج اطفال یا بیماری های عصبی و عضلانی
- وراثت و ژنتیک

درمان لوردوزیس
بعلت اینکه شایع ترین علت لوردوزیس ضعیف بودن عضلات شکمی و کمری است باید با ورزش و حرکت های اصلاحی این ماهیچه هارا تقویت کرد تا به آرامی و با گذشت زمان و ورزش های مکرر این مشگل رفع شود
البته چون لوردوزیس علت های مختلفی دارد بهتر است ابتدا به متخصص فیزیولوژی ورزشی مراجعه کرده و با دستورات دکتر مشکل خود را حل کنید.

درمان لوردوزیس در مجموعه سی وان
در مجموعه تخصصی پزشکی ورزشی سی وان مشکلات فیزیولوژی مثل لوردوزیس و اسکولیوزیس و کایفوزیس و همچنین دیسک کمر دیسک گردن درد زانو و ناهنجاری های ستون فقرات شما با استفاده از ورزش درمانی و آبدرمانی و منوال تراپی زیر نظر دکتر آقای حمزه اکبری متخصص فیزیولوژی ورزشی و آقای دکتر مجتبی میری متخصص جراحی ستون فقرات درمان می شود.


طراحی و برنامه نویسی توسط دپارتمان انفورماتیک شرکت بین المللی رکسان