شانه ی یخ زده

شانه یخ‌زده التهاب غیرعفونی و چسبندگی کپسول مفصلی شانه است که باعث ایجاد درد و محدودیت حرکتی این مفصل می‌گردد. علت بیماری مشخص نیست ولی در اکثر مواقع در بیماران دیابتی و نیز همراه سایر بیماری‌های شانه دیده می‌شود.

شیوع آن در حدود ۳ درصد است و بین سنین ۴۰ الی ۷۰ سالگی دیده می‌شود. در کودکان و نوجوانان نادر است و در زنان بیشتر از مردان و موارد دوطرفه نیز وجود دارد. شیوع آن در افراد مبتلا به انواع دیابت بیشتر از سایرین است همچنین در بیمارانی که بعلت عمل جراحی قلب و پستان یا شکستگی های اندام فوقانی، شانه در بی‌حرکتی طولانی می ماند شایع است. عوامل ارثی در بروز آن دخالتی ندارند. بیماری معمولاً با گذشت زمان بتدریج بهبود می‌یابد.


علائم

علائم با درد فزاینده شانه و بازو شروع شده و بتدریج افزایش یافته و با سوزش همراه است. حرکات مفصل نیز با شروع دردها محدود می‌گردد. بالا آوردن اندام فوقانی و بردن دست به پشت مشکل شده و بتدریج سخت تر می‌شود.

معمولاً بیماری بتدریج آغاز شده و تشدید می‌یابد و سه مرحله دارد.
مرحله اول : این مرحله بسیار دردناک است
مرحله دوم : مرحله یخ‌زدگی است و درد کمتر ولی محدودیت حرکتی بیشتری وجود دارد
مرحله سوم: مرحله ذوب است که بیماری روی به بهبود می‌گذارد.
هرکدام از مراحل می‌توانند یک الی چند ماه طول بکشد.


درمان

این بیماری بسیار ناتوان کننده است و می‌تواند تا یک سال ادامه یابد. درمان آن شامل استفاده از داروهای ضدالتهابی غیراستروییدی و تجویز فیزیوتراپی بصورت انجام حرکات کششی می‌باشد، هدف، کاهش درد و بهبود حرکات مفصل است.
تزریق داخل مفصلی کورتیکواستروئیدها نیز از دیگر درمان‌هاست.


درمان frozen shoulder (یخ زدگی شانه) در مجموعه سی وان

در مجموعه تخصصی پزشکی ورزشی سی وان مشکلات فیزیولوژی مثل یخ زدگی شانه و همچنین دیسک کمر دیسک گردن درد زانو و ناهنجاری های ستون فقرات شما با استفاده از ورزش درمانی و آبدرمانی و منوال تراپی زیر نظر دکتر آقای حمزه اکبری متخصص فیزیولوژی ورزشی و آقای دکتر مجتبی میری متخصص جراحی ستون فقرات درمان می شود.


طراحی و برنامه نویسی توسط دپارتمان انفورماتیک شرکت بین المللی رکسان